Escola de pares

Fem reunions per informar-vos sobre l’evolució del vostre fill:

  • Amb la directora del centre i els educadors
  • Amb la psicòloga infantil Anna Brun 

Per si teniu algun dubte com per exemple: “Ho estic fent bé?“,” Com puc solucionar un problema?“, “El meu fill no menja, que puc fer?“,”Quan és el moment de canviar-lo a dormir a la seva habitació?“,”Com actuo davant duna rebequeria?“, etc…

Teniu la visita periòdica de la psicòloga infantil  (tres cops al curs). Les reunions amb la psicòloga estan destinades a vosaltres els pares, per aclarir qualsevol dubte sobre la vida i l’educació dels vostres fills. És la nostra mainadera.

Ampli Horari

Per la vostra tranquil·litat!

Si feu un horari ampli de feina,el nostre centre obre les seves portes a les 6.45 h i tanca a les 19.30 h cada dia de dilluns a divendres, des de l’1 de setembre fins al 30 de juliol.

El mes d’agost tanquem per vacances.

FRANGES HORÀRIES
La franja horària la tenim estructurada de la següent manera:

  • Horari complert de 6.45 h – 19:30 h.
  • Horari normal 9 – 18 h
  • Horari partit 9 – 12 h i de 15 – 19:30 h
  • Horari mitja jornada 9 – 12 h o de 15 – 19:30 h

Accés Lliure

Per la vostra tranquil·litat!

Per assegurar la màxima transparència en el nostre centre vosaltres, els pares podeu entrar a l’interior de les instal·lacions tantes vegades com voleu i quan voleu lliurement. Això ho fem a través d’un sistema d’accés al centre (portes obertes pels pares) controlat per un xip electrònic. Aquest xip és un petit clauer que es posa davant del timbre del carrer i la porta s’obre per poder entrar sense trucar prèviament.

Cada un de vosaltres disposarà d un xip electrònic, per poder tenir lliure accés dins del nostre centre. El nostre objectiu és la vostra tranquil·litat ,que podeu veure el vostre fill en qualsevol moment del dia.

Davant de l’escola tenim una zona de càrrega i descàrrega, on podeu aparcar tranquil·lament el cotxe.

Testimonis

Interactivitat diària

Per poder tenir un seguiment diari del vostre fill a l’escola tots els alumnes tenen una agenda escolar. Dins d’aquesta agenda, l’educadora us farà arribar un informe escrit diari. En cas de qualsevol dubte, podeu parlar directament amb l’educadora o amb la directora del centre que està sempre a la vostra disposició.

A través d’internet, rebreu tota la informació, fotos de les activitats, etc. A  les reunions amb la mestra tutora de la classe, podeu parlar de l’evolució del vostre fill.

Activitats Extraescolars

En totes les activitats extraescolars esteu convidats els pares i la família, per gaudir junts amb els vostres fills.

Com activitats extraescolars fem: una sortida al teatre, una sortida a una granja per veure animals, i celebrar tres festes fora de l’escola.

Salut - Medicació

Si porteu algun medicament a l’escola per administrar-lo al vostre fill, dins de la seva agenda hi ha un apartat per la medicació.

Aquest apartat s’ha d’emplenar per vosaltres els pares, com que ens autoritzeu a donar-li al nen la medicació. La medicació ha d’anar marcada amb el nom, la dosi, l’horari per prendre, i si necessita nevera o no. També es necessita recepta mèdica del metge.