Educació bilingüe català-anglès
Confort
Seguretat
Alimentació ecològica

Confort pel teu fill

Aula de 0 a 1 any

Si el teu fill és un nadó de mesos, rebrà les nostres millors cures en aquesta aula dotada amb: parquet, bany, llum i ventilació exterior, calefacció de gas natural, aire condicionat, porta ignífuga (antifoc rf 60).

Aula de 1 a 2 anys

A partir de l’any, el teu fill disposa d’una aula dotada amb parquet, bany, llum i ventilació exterior, calefacció de gas natural, aire condicionat i portes ignifugues (antifoc rf 60).

Aula de 2 a 3 any

A partir de dos anys, el teu fill disposa d’una aula dotada amb parquet, bany, llum i ventilació exterior,aire condicionat, calefacció de gas natural i porta ignífuga (antifoc rf 60).

Cuina

Cuidem l’alimentació del teu fill, dins la nostra cuina, dotada amb nevera de temperatura regulable, rentavaixelles, microones, llum i ventilació exterior, calefacció de gas natural, portes ignífugues (antifoc rf 60) i aire condicionat.

Instal·lació esportiva

El teu fill podrà gaudir de fer psicomotricitat, amb una àmplia gamma d’exercicis en el nostre gimnàs (90 metres quadrats) , dotat amb aire condicionat de fred i calor, parquet ,portes ignífugues (antifoc rf 60).

2 patis assolellats

El teu fill, podrà ser feliç jugant en els nostres dos patis assolellats.