Educació bilingüe català-anglès
Confort
Seguretat
Alimentació ecològica

Confort pel teu fill

Aula de 0 a 1 any

Si el teu fill és un nadó de mesos, rebrà les nostres millors cures en aquesta aula dotada amb: parquet, bany, llum i ventilació exterior, calefacció de gas natural, aire condicionat, porta ignífuga (antifoc rf 60).

Aula de 1 a 2 anys

A partir de l’any, el teu fill disposa d’una aula dotada amb parquet, bany, llum i ventilació exterior, calefacció de gas natural, aire condicionat i portes ignifugues (antifoc rf 60).

Aula de 2 a 3 any

A partir de dos anys, el teu fill disposa d’una aula dotada amb parquet, bany, llum i ventilació exterior,aire condicionat, calefacció de gas natural i porta ignífuga (antifoc rf 60).

Testimonis

¿A qué esperas para conocerla?

No sólo es la única guardería trilingüe del Maresme. Desde que cruzas su umbral, percibes la magia que habita en…

¿A qué esperas para conocerla?

No sólo es la única guardería trilingüe del Maresme. Desde que cruzas su umbral, percibes la magia que habita en…

Cuina

Cuidem l’alimentació del teu fill, dins la nostra cuina, dotada amb nevera de temperatura regulable, rentavaixelles, microones, llum i ventilació exterior, calefacció de gas natural, portes ignífugues (antifoc rf 60) i aire condicionat.

Instal·lació esportiva

El teu fill podrà gaudir de fer psicomotricitat, amb una àmplia gamma d’exercicis en el nostre gimnàs (90 metres quadrats) , dotat amb aire condicionat de fred i calor, parquet ,portes ignífugues (antifoc rf 60).

2 patis assolellats

El teu fill, podrà ser feliç jugant en els nostres dos patis assolellats.