Al teu fill/ filla ,li piquen els mosquits?

Al teu fill/ filla ,li piquen els mosquits?

Estem a l’època de l’any que ja han començat a no deixar-nos viure els mosquits.
Sobretot els infants petits, ho pateixen més que nosaltres els adults.
Quan els piquen els mosquits als nens / nenes, es rasquen , i es provoquen ferides, que a vegades es poden infectar , inclòs per arribar a prendre antibiòtic.

Com podem evitar això??

Ni han molts productes al mercat: làmpades contra mosquits ( que no són gaire eficients si s’obre i tanca la porta o la finestra), etc. Les làmpades només són eficients en espais tancats.

Però si sortim fora al carrer, que fem?

 Una cosa que ara està molt de moda és: la polsera contra mosquits que es compra a la farmàcia. Un consell: No serveix per res!! Si la poseu a la mà, li picaran el peu. A part d’això , és molt perillosa, perquè la pastilla que porta es pot treure amb facilitat, i els nens/ nenes s’ho fiquen a la boca. Els infants corren doble perill amb la pastilla: s’ho pot empassar, o xuclar tot el producte químic que porta.

Per experiència, el més efectiu de tot, són els polvoritzadors anti mosquits, que es posen directament a la pell.
S’ha d untar bé, tota la zona que està a l’aire ( mans , peus, coll, a la cara millor que no) amb el producte, dos cops al dia, i inclòs abans d’anar a dormir, i ja veureu com no els tornen a picar.

 Teniu en compte que: pels infants petits heu de comprar de la farmàcia productes específics per la seva edat.
L’únic que heu de tenir present és la constància! No us oblideu de posar-lo cada dia, durant l’estiu.

Si coneixes alguna persona amb aquests dubtes, pots ajudar-la i compartir aquest article amb els teu contacte en Facebook, el teus grups en LinkedIN,en Twitter, Google+ o el teu blog.

Anca Raluca Bonca Ungur

Deixa el teu comentari